Nu het seizoen helemaal afgesloten is, werd het hoog tijd om onze Sharks nog even wakker te schudden voor de jaarlijkse teambuilding. Vorig jaar was onze eerste editie van de Sharks Cup een schot in de roos. Dit jaar overtroffen we de eerste editie met glans dankzij de vele helpende hoofden en handen. Een oprechte dankjewel aan iedereen die betrokken was bij de organisatie van deze Sharks Cup en een dikke merci aan iedereen die er bij was op eender welke manier!

Onze jongste Sharks waagden zich aan een hindernissenparcours in de sporthal, afgewisseld met enkele buitenactiviteiten. We hebben horen zeggen dat de oefening met waterballonnetjes een groot succes was… Onze Sharkjes hebben bewezen dat ze goed kunnen mikken en behaalden hier topscores!

De grotere Sharks (U14, U16, P3) voelden zich als een vis in het water tijdens hun kajaksurvivalmissie naar het exotische Zichem. De ene kwam al natter de sporthal binnen gedrenteld dan de andere. De ene Shark bleek goed in kajakken, de andere in zwemmen en nog een andere in een soort van pootjebaden. Mogelijks is de Demerbedding nu hier en daar een beetje breder doordat er Sharkskajaks tegenaan schuurden maar ssssttttt 😉

De wisselbeker ging dit jaar naar de U6, zij mogen daar een heel jaar mee stoefen. Goed gedaan mannekes!

(nvdr meer foto’s en filmpjes volgen binnenkort)