Het is zover, een nieuw seizoen – zij het in speciale omstandigheden. En een nieuwe website. Hij heeft even in de pijplijn gezeten, maar vanaf nu vind je alle info over de Sharks, de ploegen en wedstrijden op het adres www.sharksdiest.be (let op, nu .be in plaats van .com).

Op de website vind je het laatste nieuws, onze evenementenkalender, achtergrondinformatie over de club en ploegen, het DWF en meer.

Dankzij de live integratie van  de gegevens van Basketbal Vlaanderen kunnen we nu ook een altijd up-to-date wedstrijdkalender per ploeg voorzien, en alle uitslagen van onze ploegen. Ook hebben we voorzien in een directe link daar het DWF voor elke match, dus geen omwegen meer nodig om het DWF te vinden.

Verder is het nu ook mogelijk via de website kledij en accesoires zoals gepersonaliseerde hoodies en sporttassen te bestellen. Bezoek zeker onze webshop hiervoor.

Kijk rustig rond, heb je nieuwtjes voor de website mag je deze altijd doorsturen via ons contactformulier.

Daarnaast mag iedereen die zich geroepen voelt altijd reporter spelen: heb je nieuwsberichten, een verslag van een wedstrijd, … stuur het ons dan zeker door en dan plaatsen wij het op de website.