Deze maand beginnen we na de vervroegde seizoensstop in maart terug te trainen. Het nieuwe Coronavirus waart helaas nog steeds door ons land. Om veilig trainen mogelijk te maken, nemen we als club enkele maatregelen. We houden hierbij rekening met de richtlijnen van de VBL en met de richtlijnen van de verschillende overheden in ons land.

We zullen de nodige informatie op maat van elke ploeg verdelen.

Informatie over de wedstrijden volgt zo snel als mogelijk.

Als club zijn we verplicht een corona-coördinator aan te stellen. Voor de Sharks is dit An Baraitre, mama van Robin (U14) en Jasper (U12). Spreek haar zeker aan met je vragen, bezorgdheden, tips, … in verband met Corona en de opgelegde maatregelen. Je kan haar bereiken op an.baraitre@gmail.com of op 0477 61 31 12.

Meer informatie vind je op deze speciale pagina van Basketbal Vlaanderen of in onderstaand filmpje: