Steun onze Sharks door je buikje vol te smullen!

🍕 PIZZA! 🍕

Noteer vrijdag 27 januari al maar in jullie agenda, want die dag organiseren de Sharks een pizza-avond ten voordele van de club!

Die avond kan je met je gezin artisanaal bereide verse pizza’s (geen diepvries 👌) komen proeven in de cafetaria tussen 17u30 en 22u00. De pizza’s worden ter plaatse gebakken. Je kan er ook wat extra bestellen, de pizza’s mogen ingevroren worden zodat je ze later thuis kan afbakken.

Wil je jouw pizza’s voor of na de training ter plaatse opeten? Geen probleem! Spreek af met je ploeggenoten en maak er een gezellig moment van in de cafetaria. Misschien schuift de coach ook wel graag mee aan tafel 😉

We hebben de bestellingen afgesloten.

Je bent van harte welkom op 27 januari tussen 17u30 en 22u00. Je kunt de bestelling dan meenemen, of gezellig ter plaatse opeten – er zal doorlopend iemand aanwezig zijn om de pizza’s af te bakken.

Breng je die avond de bevestigingsemail van je bestelling mee aub? Dat maakt de administratie voor ons gemakkelijker, en vinden we vlotter je pizza’s terug 🙂

Heb je nog vragen? Kun je niet online betalen? Mail dan naar marketing@sharksdiest.be en we helpen je met plezier verder.